Atelier Creativ - Întâlnire cu d-na Mihaela Păunescu

 

MANDALE
Se așterne în fața mea o zi oarecare … Și mă întreb pentru a nu știu câta oară… Oare cum să o fac mai frumoasă? Oare cum să ies din rutină? Oare cum să îmi petrec timpul într-o manieră care sa îmi stimuleze și să îmi antreneze creativitatea, să îmi aducă calm, echilibru mental, pace și liniște și să fac și eu astăzi ceva numai pentru mine? Aaa … știu Hai sa colorez o MANDALĂ…

Ce înseamnă asta? Mandala este o formă de artă intuitivă în care colorezi așa cum simți, fără granițe sau reguli anumite , forme speciale închise într-un cerc.

Semnificația din sanscrită a cuvântului „manda” înseamnă „cerc” dar și „sferă” iar „la” înseamnă „conținător”.

Mandala este reprezentată foarte des în natură la nivel micro, de la formă  sferică prezentă la nivelul celulelor, picăturii de apa, fructelor, pietrelor , cât și la nivel macro în ceea ce privește planetele și celelalte corpuri cerești. De aici și faptul că omul este înclinat spre această formă, spre cerc, sfera, care creează o legătura a noastră, a ființelor umane cu natura, cu universul și într-un final cu Dumnezeu.

Te lasăm pe tine să cauți despre semnificația mandalei în timp ce iei acum decizia de a participa la atelierele creative în care sunt ascunse mandalele ce așteaptă cuminți să fie colorate de către tine.

Hai sa îți antrenezi creativitatea și să îți echilibrezi emisferele cerebrale colorând mandalele speciale ascunse spre dezvăluire pentru 3 ore în atelierele din 16 și 17 martie 2016 începând cu orele 17:30 în incinta căminului studențesc „F”.


ÎNSCRIERE ATELIER 16 MARTIE

Tema*

Nume și prenume*

Adresa de email*

Telefon*

Cămin*

Camera*

Nu uita! Miercuri 16 Martie 2016, Cămin Studențesc F, etajul 2

ÎNSCRIERE ATELIER 17 MARTIE

Tema*

Nume și prenume*

Adresa de email*

Telefon*

Cămin*

Camera*

Nu uita! Joi 19 Mai 2016, Cămin Studențesc F, etajul 2, ora 17:00