Cazarea studenților străini anul I în căminele studențești se va face pe întreaga durată a procedurii de cazare, respectiv în intervalul 27.09 – 02.10.2019.

Fiecare student mai întâi va completa contractul de studii la Secretariatul Facultății la care a fost admis, în baza căruia va primi o adeverință de student și un bon de repartiție cu care mai apoi se va prezenta la Biroul de Cazare din căminul unde a fost repartizat.

Studenții se vor prezenta la birourile de cazare cu următoarele documente:

  • Copie act de identitate
  • Adeverinţă student eliberată de secretariatul facultății
  • Bonul de repartiție

Studenţii străini care nu se pot prezenta în perioada de cazare sus menţionată, pot contacta Direcţia Cămine, Cantine şi Proiecte studenţeşti pe adresa de mail dcc@ugal.ro sau telefonic 0336.130.161.
Proceduri-de-cazare

Luând în considerare dificultățile de transport pe care le veți întâlni și orele târzii la care ajung autocarele de pe rutele Republica Moldova sau Ucraina către Galați vă rugăm să completați formularul electronic de mai jos.

Acest formular ne va fi de folos pentru cazarea temporară a dumneavoastră și depozitarea bagajelor până a doua zi când vă veți putea înscrie.

Ulterior vă vom putea caza definitiv în unul dintre căminele studențești. Având datele dumneavostră de contact, vă vom anunța detaliile cazării dumneavostră temporare și datele persoanei care se va ocupa de dumneavoastră.

Pentru alte detalii vă rugăm sa apelați la dcc@ugal.ro sau la numărul de telefon: 0336.130.161