Câștigi cu camera ta!

Câștigi o lună de regie gratis sau multe alte premii!
Salutare ! Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Direcția Cămine,Cantine și Proiecte Studențești vă urează bun venit în campusurile studențești! Pe lângă faptul că pentru toți studenții această lună înseamnă începerea unui nou an universitar, totodată înseamnă și curățenia de toamnă pe care studenții o fac în camerele de cămin. Echipa DCPPS pentru a veni în ajutorul vostru vă oferă un stimulent pentru a vă personaliza camera și anunță relansarea concursului „Cea mai tare cameră de cămin din campus” ajuns luna aceasta la a XV-a ediție.

Keep calm and rock your room! - Cea mai tare cameră de cămin din campus!

Keep calm and rock your room!


Regulile sunt simple :

Promovăm originalitatea
Încurajăm curăţenia şi buna organizare a spaţiului
Sprijinim soluţiile ingenioase

Și cum efortul vostru merită să fie răsplătit, locatarii celei mai tare camere de cămin din această ediție, vor fi scutiţi de regia de cămin sau vor primi alte premii (în cazul în care studenţii beneficiază oricum de gratuitate la regia de cămin).

Pentru înscriere nu trebuie decât să completaţi formularul din dreapta cu datele corecte! Conform calendarului propus pentru această ediţie, pe care îl vedeţi puţin mai jos, vom veni în perioada stabilită să vedem toate camerele înscrise, să facem poze şi să le evaluăm!
Vă puteți înscrie în concurs în perioada 6-20 octombrie;
În perioada 19-21 octombrie, se fac 2 vizite pentru fiecare cameră înscrisă în concurs;
În perioada 22-24 octombrie, comisia de evaluare se întrunește și deliberează câștigătorul fiecărei ediții a concursului;
În data de 25 octombrie, se afișează rezultatele concursului;